Rengöringspasta


Rengöringspasta
ca 100 gram 80:-

En mycket mild färsk rengöringspasta gjord på mandelmjöl som är en mild exfoliering av din hud, glycerin som är mjukgörande och fuktighetsbevarande, kaolinlera som rengör och absorberar smuts. Pastan innehåller även både roshydrolat och eterisk olja av lavendel som båda har en lugnande effekt på huden.

Börja din rengöring med att fukta ansiktet med ljummet vtten. Ta sedan en liten klutt av pastan och blanda med vatten i handen. Massera sedan försiktigt i hela ansiktet men undvik ögonen. Pastan ska inte riva i ansiktet, då gör man för hårt. Man blir ren även med mjuka händer. Skölj sedan ordentligt med ljummet vatten tills allt är borta, avsluta med kallt vatten.

Rengöringspastan ska förvaras i kylskåp och håller i ca 2 månader.

Eftersom rengöringspastan innehåller råvaror med  balanserande effekt passar den alla hudtyper och givetvis även på kroppen.

Rengöring
Start

 

INCI/ Ingredienser: Prunus amygdalus* (sötmandel*), kaolin (kaolinlera), glycerin* (glycerin*), Rosa damascena flower water* (rosenblomshydrolat* ) Lavandula angustifolia oil* (eterisk olja lavendel*), Pelargonium graveolens flower oil* (eterisk olja geranium*), tocopherol (e-vitamin)