Body Butter, Shea Balm

Body Butter
100 ml 130:-

Ett mycket mjukt och fluffigt kroppssmör som vårdar din hud och gör den mjuk och återfuktad.
Detta body butter blir som en superboost för din hud pga dess näringsrika ingredienser och blandning av olika fettsyror och vitaminer.

Detta body butter är väldigt drygt och går snabbt in i huden och smörjes med fördel direkt efter dusch då huden fortfarande är fuktig.

Alla ingredienser har sina egna speciellt vårdande egenskaper. för att hålla huden mjuk och smidig.

Den här body buttern innehåller både kokosolja och kakaosmör som båda är komedogena (portäppande) så man bör vara försiktig med att använda den i ansiktet, täpper lätt till porerna och förstorar dom.

 

Shea Balm
60 ml 100:-

Sheasmör är en underbar produkt tack vare dess goda egenskaper på flera områden, hjälper till vid tex torr hud, hud med eksem, psoroiasis, rynkor, solbränna. Mycket bra att använda för att öka hudens elasticitet, och det sägs att många gravida använt sheasmör på den växande magen för att förebygga eller minimera risken för hudbristningar.

Shea balmet passar även bra som en nattkräm i ansiktet, man kan känna sej lite glansig men den är väldigt näringsrik. Har även Ansiktsolja och Ögonolja om man inte vill ha den feta känslan i ansiktet som kan bli av shea balmet.
 
Shea balmet är en mycket näringsrik och fet kräm men är för den sakens skull inte komedogen (portäppande)
Shea balmet går sakta in i huden.

Sheasmöret har många anti-inflammatoriska egenskaper.
Sheasmör innehåller vitamin A,E och F, omega 3,6 och 9.
Sheasmör kan även användas i håret.
Sheasmör passar alla som vill hålla sin hud mjuk och smidig.

 

 

OBS: Om du torkar ur och skickar tillbaka burken till mej när den är slut så gör jag den ordentligt ren och fyller på den igen för halva priset vid köp av någon annan valfri produkt.

Bättre för miljön.

Start

 

Body butter
INCI/ Ingredienser: butyrospermum parkii butter* (sheasmör*), cocos nucifera oil* (kokosolja*) helianthus annus seed oil* (solrosolja*), tocopherol (e-vitamin), glycerin* (glycerin*) naturlig arom*

either i use theobroma cacao seed butter* (kakaosmör*), or mangifera indica butter* (mangosmör*) as 4th ingredient

Shea balm
INCI/ Ingredienser: butyrospermum parkii butter* (sheasmör*), canola oil* (rapsolja med extra mycket E-vitamin*), tocopherol (e-vitamin)